Nieuws

Weten wat er speelt bij Stichting HERO? Hier vertellen wij het u. Volg ons ook op Twitter en Facebook!

Drenthe College houdt sponsorloop voor Stichting HERO

Vrijdagmorgen 1 juli 2016 hield de opleiding Sport en Bewegen van het Drenthe College in Assen een sponsorloop voor Stichting HERO. De loop werd georganiseerd door Mieke Martens, tweedejaars leerling van deze opleiding. Zij moest voor haar opleiding een proeve van bekwaamheid afleggen en koos daarvoor voor een sponsorloop.

In het voortraject heeft Stichting HERO een paar informatielessen gegeven aan de leerlingen.

De opbrengst van de sponsorloop is €1455,55.

Wij zijn erg blij met deze bijdrage voor de Stichting.

Leerling sport en bewegen organiseert sponsorloop voor Stichting HERO