Nieuws

Weten wat er speelt bij Stichting HERO? Hier vertellen wij het u. Volg ons ook op Twitter en Facebook!

HERO Kamp 2013

Hero Kamp 2013 was weer een geslaagd festijn voor mens en hond. Ieder kind had zijn eigen hond om mee te trainen, te verzorgen, te knuffelen en te spelen.

Nieuw bestuur voor Stichting Hero

Stichting Hero heeft sinds 1-12-2013 een nieuw bestuur, met 3 zeer betrokken en vakbekwame bestuurders. Met allen een voorliefde voor honden. Op dit moment zijn er 3 bestuursleden, wellicht komen er in de toekomst nog 2 leden bij om Stichting Hero nog meer vorm te geven.

Oranje Fonds Kroonappels

Stichting HERO doet mee op 15 maart aan de actie NLDOET. Ook hebben we ons initiatief opgegeven voor de kroonappels van het Oranje Fonds. STEM OP ONS!!! Uw steun is hard nodig.

Candidate van Assistance Dogs Europe

Begin dit jaar kregen we het bericht dat we toegelaten zijn tot de ADEu (Candidate van Assistance Dogs Europe). Dat houdt in dat we nu de 8e officiële hulphondenorganisatie in Nederland zijn. Hier zijn we erg trots op!