Nieuws

Weten wat er speelt bij Stichting HERO? Hier vertellen wij het u. Volg ons ook op Twitter en Facebook!

Stichting HERO bij Formido Finale Races

Op zondag 23 oktober 2016 werden de Formido Finale Races gehouden. Onze Stichting was uitgenodigd om aanwezig te zijn. Natuurlijk waren onze "Dalmatiërs" er ook bij. Hieronder het filmpje dat RTL 7 heeft uitgezonden over Stichting HERO en enkele foto's van de dag.

Wij willen onze sponsors Visualart & Design en de Formido van harte bedanken voor deze kans.