Nieuws

Weten wat er speelt bij Stichting HERO? Hier vertellen wij het u. Volg ons ook op Twitter en Facebook!

Inzameling cartridges en mobiele telefoons

In 2016 zamelt Stichting HERO cartridges, toners en mobiele telefoons in. Het geld wat we daarvoor ontvangen, wordt gebruikt om onderzoek te doen naar de Diabetic Alert Dog en deze op de kaart te zetten in Nederland.

U kunt ons helpen. Uw cartridges en telefoons kunt u naar onderstaand adres sturen of brengen. Ook uw bedrijf kan meedoen.

Binnenkort zal er meer informatie beschikbaar komen op de site over de voorlichtingsavond die zal worden gehouden over de Diabetic Alert Dog.

Heeft u vragen, dan kunt u mailen naar