Sponsors

Stichting Hero zou onmogelijk kunnen bestaan zonder haar sponsors. Dankzij onze sponsors kunnen we onze honden zo intensief trainen en jongeren met uiteenlopende problemen vooruit helpen. Daar zijn we erg dankbaar voor!

Onze sponsors

Het 112e pantsergeniecompagnie uit Wezep heeft Stichting Hero geholpen met het fundament leggen van de boerderij. Dank aan onze helden!
Full-service internetbureau Praes
Internetbureau Praes heeft deze website ontworpen, gebouwd en onderhoud deze geheel gratis. Hiervoor zijn wij Praes zeer dankbaar. Een onmisbare steun.
Fotofabriek.nl
Fotofabriek.nl heeft onze cliëntmappen gedrukt. Dank daarvoor.
Visualart.nl
Visualart & design heeft diverse promotiematerialen gesponsord. Stichting HERO bedankt Visualart.nl van harte.

Onze sponsors

Wilt u Stichting Hero ook sponsoren? Neem dan contact met ons op.